29/4/08

Òscar Palazón rep el XVI Premi de Narrrativa Vila de l'Ametlla de Mar per "Un rostre que no és meu"

Òscar Palazón durant l'acte de lliurament del premi
Òscar Palazón va rebre el XVI premi de narrativa Vila de l'Ametlla de Mar per l'obra Un rostre que no és meu (Cossetània Edicions) durant una festa literària el dissabte 26 d'abril. El veredicte del premi ja es va fer públic el passat mes de febrer.
La presentació de l'acte va anar a càrrec de l'escriptor Jesús Maria Tibau, que va destacar l'estil poc convencional de Palazón a l'hora d'estructurar les històries d'aquest llibre:
«El llibre està estructurat en dues part ben diferenciades. En la primera s’hi expressen visions ben personals, en primera persona. En la segona part, queden ben lligades les històries, explicades en tercera persona, i que fan comprenisble la primera part.»
«El text està escrit en un estil molt personal, a vegades prescindint de les normes convencionals de puntuació; com els seus protagonistes, que sovint fugen de les normes socials.»
Òscar Palazón, al seu torn, assenyalà la projecció literària que ha donat el premi Vila de l'Ametlla de Mar als guanyadors anteriors :
«Em fa molta il·lusió haver guanyat aquest premi. Entre la nòmina dels guanyadors de les edicions anteriors, molts eren desconeguts en el moment que en van guanyar, i ara ja s’han fet un nom dins la literatura en català.»

Cossetània Edicions prepara presentacions d'Un rostre que no és meu per al mes de maig.

Ressenya del llibre Un rostre que no és meu, d'Òscar Palazón, al blog Tens un racó dalt del món, de Jesús Maria Tibau.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gràcies!