18/4/08

"L’entorn. Joan Laporta en la lluita pel poder" explica la història recent del Barça

El llibre L’entorn. Joan Laporta en la lluita pel poder, obra del periodista barceloní Àlex Santos explica, al llarg de 328 pàgines, en que consisteix aquest concepte difús conegut com a 'l'entorn' que va associat al Barça des de fa uns anys. La cronologia dels fets viscuts per l'entitat blaugrana, des de l'etapa Núñez fins a l'era Laporta, s'expliquen amb visió periodística aportant elements d’anàlisi als qui volen entendre aquesta realitat sempre present i viva a Catalunya que és el FC Barcelona. El llibre, publicat per Cossetània Edicions, forma part de la col·lecció 'Fora de Joc' i va ser presentat aquets dimarts a Barcelona pel responsable de la col·lecció, el director del diari El 9 Esportiu, Pep Riera.
Àlex Santos va néixer a Barcelona el 14 de març del 1965. És periodista i llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona. El 1989 es va incorporar a l’Agència EFE i dos anys més tard ingressava en la secció d’Esports. Ha estat col·laborador habitual d’espais radiofònics a Catalunya Ràdio i RAC 1, entre d’altres, i televisius a Locàlia TV. També col·labora setmanalment en El 9 Esportiu de Catalunya.
Per a Pep Riera l'obra 'no és un llibre més sobre el Barça', el periodista esportiu considera que ans al contrari pot catalogar com 'el llibre del Barça'.
El material recopilat per l'autor al llarg dels catorze mesos dedicats a escriure el llibre permet pensar que l'obra tindrà continuïtat en un futur immediat.

Article a esportcatala.com sobre el llibre L'entorn. Joan Laporta en la lluita pel poder.