2/10/09

"Una sortida digna", de Jesús M. Tibau, es presentarà virtualment, a través del blog de l'autor, i a la llibreria Serret

El llibre Una sortida digna, de Jesús M. Tibau, es presentarà virtualment divendres 2 d’octubre, a 2/4 de 8 del vespre, al blog de l'autor, Tens un racó dalt del món (http://jmtibau.blogspot.com/).
Els usuaris podran veure un vídeo al blog en el que Jesús Tibau farà una introducció a la seva obra i també s’hi podrà escoltar la cançó del cantautor Jesús Fusté que inspirà el títol del llibre.

El llibre també es presentarà dissabte 3 d’octubre, a les 12 del migdia, a la llibreria Serret, a Vall de Roures, on Jesús M. Tibau signarà exemplars de la seva obra.

En aquest quart recull de contes de Tibau, la mort sempre hi és present d’una manera o altra, però amb la visió particular de l’autor, i una barreja d’humor i tendresa. No se’ns mostra dramàtica macabra sinó al contrari, de manera vital, gràcies a una original galeria de sentiments i personatges: la roda de premsa d’un ressuscitat, unes oposicions a sicari municipal, un taxidermistra rancuniós o uns especials “viananys” (vianants dels anys). El títol està extret d’una cançó de Jesús Fusté.

Jesús M. Tibau:
Natural de Cornudella de Montsant (1964) i resident a Tortosa, Jesús M. Tibau és un especialista en relats breus, recollits a Tens un racó dalt del món (2001), Postres de músic (2005) (Premi Marià Vayreda) i El vertigen del trapezista (2008), a més de nombroses participacions en reculls col·lectius. L’any 2009 ha publicat el recull de poemes A la barana dels teus dits. També és coneguda la seva activitat en un dels blogs de més èxit, Tens un racó dalt del món, amb els seus jocs literaris.

1 comentari:

Jesús M. Tibau ha dit...

Us passo l'enllaç directe a aquesta presentació
http://jmtibau.blogspot.com/2009/10/presentacio-virtual-duna-sortida-digna.html