![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEg9sw2toPDxirUHV0r5eRgAL4DEYlotKZCWSaJHbY-ikUwaL2EG2SQI2k2i0s-UuqtGrFJqHkat9jCGI9WTYTQi6i34ebPcKOYRJwx6giCtfFtAfOb2zkeTafkB6Z4nzPN0S0t040KYP-g1/s400/%C3%80pats+PRES%C3%88NCIA.jpg)
Arcia-Arbós elogia la tasca d’Ignasi Domènech, per la recopilació de la cuina catalana, i parla sobre la necessitat de publicar la seva obra completa:
Domènech era un cuiner que va conèixer i recórrer la cuina del país. Àpats és un llibre pràctic, potser més que La teca. Aquests dos llibres són les dues peces més importants d’Ignasi Domènech; van entrar a moltes cases.
Cossetània ha fet una gran feina amb l’edició de La teca, el 2008, i d’Àpats, el 2009 [...]
Ignasi Domènech va fer una feina colossal en un moment que no hi havia gaire afició a editar llibres i molt menys a voltar el país per recollir un material en via d’extinció. Devem molt a Ignasi Domènech. No podem deixar la feina a mitges.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada