3/11/09

Ivan López proposa cent idees de negoci americanes per implantar a l'altra banda de l'Atlàntic

La producció de miralls de seguretat per a caixers automàtics, l'organització de curses atlètiques d'empreses, la implantació del servei d'atenció al client via xat o el lloguer de mobles per casa són una mostra de les cent idees de negoci implantades als Estats Units amb oportunitat comercial a Europa.
Ivan López (Reus, 1976), autor de 100 idees de negoci americanes per implantar a Espanya i Europa, destaca el «servei d'aparcacotxes en aeroports, hospitals i centres comercials», pel nombre de llocs de treball de nova creació que aquest generaria. Ivan López és llicenciat en administració i direcció d'empreses per la Universitat Rovira i Virgili i fa dos anys que resideix a Miami (Florida), on treballa en el sector de la banca. En l'estada per motius professionals als Estats Units, va observar oportunitats de negoci viables a l'altre costat de l'Atlàntic per anotar i de les quals s'ha fet una selecció per a l'edició del llibre. Les propostes les classifica en un total de 25 temàtiques diferents com ara el transport, el món rural o laboral, la publicitat, l'església o els hotels, així com altres serveis i equipaments privats i públics.
D'esperit emprenedor, en aquest temps també ha patentat un sistema de propulsió ecològica per a vehicles i un nou model de pasta de dents. Actualment, prepara l'edició de 100 idees de negoci espanyoles per exportar als Estats Units.

Notícia al diari El Punt sobre la publicació del llibre 100 idees de negoci americanes per implantar a Espanya i Europa, d'Ivan López Llauradó.