24/11/09

El llibre "El paisatge favorit de Catalunya" mostra el mosaic de geografies contrastades que configuren el país

El llibre El paisatge favorit de Catalunya. El llibre de la sèrie de TV3, es presentarà dimecres 25 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Catalònia.

Catalunya és un país de paisatges espectaculars i diferents. Un mosaic de geografies contrastades que configuren un territori únic. De les dunes del Delta de l’Ebre als cims del Pirineu, el caliu humà que impregna el barri antic de Tarragona o les formes humanes i animals de Montserrat. Hi ha pocs països al món que gaudeixin d’aquesta diversitat. En aquest llibre hi trobareu un tast de tot això. Els fotògrafs Jordi Longás i Chopo han fet una selecció de fotografies dels millors racons dels 24 paisatges protagonistes de la sèrie de TV3 EL PAISATGE FAVORIT DE CATALUNYA. Els lectors que hi vulguin entrar trobaran també textos dels personatges que van protagonitzar la sèrie, textos que expliquen el lligam de la persona amb el paisatge, perquè el paisatge també és la gent. Finalment, hi ha una selecció de les fotografies enviades pels teleespectadors del programa.

El llibre Escoltant Guardiola, de Pep Riera, també es presentarà dimecres 25 de novembre, a les 8 del vespre, a la llibreria Aqualata, d’Igualada. La preentació anirà a càrrec del periodista Manel Buron.