16/4/09

"El calabrès d'Erill i altres narracions", VII Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala, es presenta el 17 d'abril a Vilabella

El llibre El calabrès d'Erill i altres narracions, VII Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala, es presentarà divendres 17 d’abril, a les 8 del vespre, a la Sala d’Entitats de l’ajuntament de Vilabella.
Durant la presentació intervindran Jordi Boladeras Sancho, Míriam Tirado Torras i Sílvia Baraldés Val.

El calabrès d'Erill i altres narracions es trobarà a les llibreries properament.

Aquest llibre recull la narració premiada en el VII Premi de narrativa curta Mn. Romà Comamala, convocat per l’Ajuntament de Vilabella,l’autor de la qual és Jordi Boladeras Sancho, i dues mencions del jurat per les obres de Míriam Tirado Torras i Sílvia Baraldés Val.
Un periodista de Barcelona sense feina decideix investigar d’on prové una expressió italiana que ha conegut per la mare d’una amiga calabresa: “ser com un calabrès d’erill”. La recerca el porta fins a Erill la Vall, a la Vall de Boí, on descobreix que probablement l’expressió procedeix de la història d’amor que van viure l’estiu del 1920 una noia d’Erill i un jove italià que era a la Vall amb un grup de restauradors per arrencar les pintures romàniques de les esglésies del Pallars.

Guanyador:
Jordi Boladeras Sancho

Mencions del jurat:
Míriam Tirado Torras
Sílvia Baraldés Val