19/5/08

Miquel Esteve guanya el XXè Premi Literari Vila d'Ascó 2008

"Sopar literari" de la vila d'Ascó

Dissabte 17 de maig va celebrar-se a Ascó el sopar d'entrega del XX Premi de Narrativa Vila d'Ascó 2008. La vetllada va ser tot un èxit de participació i trobada cultura, que any rere any, l'Ajuntament d'Ascó aconsegueix.
El guanyador de l'edició 2008 del premi ha estat Miquel Esteve Valldepérez de Móra la Nova, amb l'obra La tabula smaradigna, d'un total de 16 obres presentades, moltes amb força potencial, segons el jurat. L'autor defineix l'obra "com un thriller històric amb rerefons alquímic". Miquel Esteve, de 39 anys d'edat, també va guanyar l'any 2007 la XXV edició del Premi de Narrativa Ribera d'Ebre, que s'entrega a Vinebre amb la seua primera novel·la publicada, Heydrich i les agents del saló Kitty i que properament sortirà publicada per Cossetània Edicions.
La vetllada a més va tindre un reconeixement per la tasca del Centre d'Estudis de la Ribera d'Ebre, que enguany compleix vint-i-cinc anys, i que col·labora també amb el premi Vila d'Ascó en la categoria de jóvens formant part del jurat.

Notícia a llibresebrencs.org sobre el XX Premi de Narrativa Vila d'Ascó 2008