30/5/08

La presentació de "Racons 08. Temps d'Aventura" reuní els autors del llibre

Els participants al Racons 08. Temps d'aventura

Dijous 29 de maig, en el marc de la Setmana de la Lectura de TV3, es va presentar, al Museu i Centre d'Estudis de l'Esport Doctor Melcior Colet, el llibre de Cossetània Edicions Racons 08. Temps d'aventura, que és el segon llibre de rutes proposades pels teleespectadors del programa del canal 33. La presentació del llibre serví també per reunir els autors de l'obra.
Toni Real va comentar les noves característiques tècniques del llibre "hem canviat el format, l'hem fet més petit perquè sigui més còmode a l'hora de transportar i consultar". Digué que en el llibre es tracta l'activitat esportiva que "és esport per a tothom on no hi ha guanyadors i molt menys perdedors".
Real animà als assistens a participar amb el llibre en un concurs que permetrà guanyar un viatge a Zermatt (Suïssa). Només cal que tots els que hi vulguin participar enviin una foto amb el llibre Racons 08 a www.tempsdaventura.cat explicant el motiu pel qual volen descobrir Suïssa i el Matterhorn de la mà de l'equip del programa i esdevenir, d'aquesta manera, el protagonista d'un dels seus reportatges. I acabà la seva intervenció argumentant la vàlua del llibre "del Racons. Temps d'aventura, el primer llibre, vaig fer 3 ó 4 rutes i en vaig quedar molt satisfet; a més el llibre té com a característica que les rutes es poden fer amb nens, amb grans, amb experts, en família, amb amics... en definitiva, que són rutes per a tothom".
En Manuel Ibern, director de Polítiques Esportives de la Secretaria General de l'Esport, per la seva banda volgué destacar que "és important fomentar l'activitat física com la d'aquest llibre ja que ens remonta als origens de l'esport" i que el llibre "contribueix a la pràctica esportiva i al coneixement del propi país".
Més informació a:

En el vídeo es pot veure un fragment de la intervenció de Toni Real, director del programa Temps d'Aventura, en la presentació del llibre.