9/5/08

Melcior Mauri presenta a Vic la seva biografia esportiva

Acte de presentació del llibre sobre Melcior Mauri a Vic (osona.com)

El passat dilluns, dia 5 de maig, es va fer a la Sala Coll i Bardolet de l’edifici del Sucre de Vic la presentació de la biografia del ciclista osonenc Melcior Mauri (a la foto, al mig). Melcior Mauri o una altra forma de lluitar contra el temps, de Josep M. Cuenca i editat per Cossetània, fa un repàs de la vida esportiva del ciclista fins a l’actualitat.
Tant Jordi Ferrer, editor de Cossetània, com Josep M. Cuenca van destacar el gran buit de biografies que hi ha en el nostre país d’esportistes d’elit i van justificar la realització d’aquest llibre per la importància de la carrera de Melcior Mauri i per la necessitat de trencar aquesta tònica.
Josep M. Cuenca, gran aficionat al ciclista, va agrair a Melcior Mauri i el seu entorn les facilitats que va tenir per remenar i recopilar informació. Tanta informació, que fins i tot, va bromejar, “podia canviar la declaració de renda de la família Mauri”.
La presentació, seguida per més de 50 persones va acabar amb la signatura del llibre per part de l’autor i de Melcior Mauri. L’acte va ser presentat per Xavier Cortacans de la llibreria Muntanya de Llibres.

Notícia a Osona.com sobre la presentació del llibre Melcior Mauri o una altra forma de lluitar contra el temps a Vic el dilluns 5 de maig.

Més informació sobre l'acte:
Notícia a elter.net
Notícia a laplanaweb.com
Notícia a OsonaEsports.cat