28/5/08

El llibre "Racons 08. Temps d'aventura" recull 19 itineraris proposats pels teleespectadors del programa de Televisió de Catalunya

El llibre Racons 08. Temps d'aventura (Cossetània Edicions) es presentarà dijous 29 de maig, a les 7 de la tarda, al Museu i Centre d’Estudis de l’Esport Doctor Melcior Colet, a Barcelona.
La presentació anirà a càrrec de Toni Real, director i presentador del programa “Temps d’aventura” de TV3, de Narcís Noguera, realitzador del programa, i de Manuel Ibern, director de Polítiques Esportives de la Secretaria General de l'Esport.

Resum:
«Racons» no solament és el nom de la primera secció del programa "Temps d’aventura" de Televisió de Catalunya, «Racons» és el títol d’una experiència única, divertida, enriquidora. Una experiència amb cos i ànima, i des de fa dos anys amb forma de llibre: aquest que teniu a les mans.
Una de les característiques de l’edició del 2008 és la varietat, i no solament en els recorreguts, sinó també en les dificultats. Hi ha racons durs (poquets) i molts de suaus.
És la cultura de l’activitat física a l’aire lliure i de l’esport popular per a tothom. Sense curses, sense cronos, sense rècords i sense podis; aquí no hi ha vencedors i encara menys vençuts. Només hi ha ganes de passar-ho bé, guanyar salut i ampliar coneixements. Aquest és el senzillíssim «full ruta» del nostre programa, Temps d’aventura, 19 itineraris proposats pels teleespectadors del programa de Televisió de Catalunya.

Els autors
Manel Figuera, Enrique Cruz, Ramon Gausachs, Francec Calvo, Antoni Rafart, Carles Batlle, Marta Picart, Jaume Franquesa, Ramon Godayol, Rafa López Martín, Xavier Burgos, Jaume Torras, Joan Ramon Segura, Heribert Ventosa, Dalmy Gascón, Miquel Àngel Montero, Joan Vila, Max Grau, Bernat Amengual, Joan Carles Bullón, Lluís Adroher, Joan Carol, Miquel Jiménez, Rosa Perarnau, Carles Sans, Joan M. Vives, Ricard Ardiaca, Guillem Paluzie, Jose Manuel García i Ramon Riverola Sabaté.