8/5/08

Calma relativa abans de la batalla

Natàlia Borbonès publicà un reportatge sobre el llibre Els brigadistes entre nosaltres. Pròleg i epíleg a l'última gran batalla de la Guerra Civil espanyola (Cossetània Edicions) al diari El Punt del Camp de Tarragona. Borbonès destaca que un dels principals atractius de l'obra és la descripció que se'n pot extreure sobre la relació entre els soldats estrangers i la població autòctona.
La primera presentació del llibre de Jackson, historiadora britànica resident a Marçà, es va dur a terme el 30 d'abril a la Biblioteca Municipal i comarcal de Falset en el marc de l'exposició "Preludi a l’ultima batalla de la guerra civil espanyola: Les brigades internacionals al Priorat, 1938".

Notícia de Natàlia Borbonès al diari El Punt del Camp de Tarragona de divendres 2 de maig, sobre el llibre Els brigadistes entre nosaltres. Fotografies de Judit Fernández.
Article "L'amor en temps de Guerra", publicat a El Punt, sobre el contingut dels apèndixs de l'obra d'Àngela Jackson, amb detalls de la presentació del llibre.