24/3/09

"Una mica d'amor i altres relats" és el segon dels volums que reuneixen per primera vegada en llibre la narrativa curta de Puig i Ferreter

El llibre Una mica d’amor i alres relats, de Joan Puig i Ferreter, es presenta dimarts 24 de març, a les 8 del vespre, a l’Auditori Santa Llúcia, de La Selva del Camp.
La presentació anirà a càrrec de Guillem-Jordi Graells, curador del volum i especialista en Joan Puig i Ferreter.

Una mica d’amor és el segon dels dos volums que reuneixen per primera vegada en llibre tota la narrativa curta de Puig i Ferreter. Conté els dos reculls que va publicar l’autor, Una mica d’amor i On són els pobres?, i altres històries de Nadal, i un conte inèdit fins ara, “El misteri de la casa Blanc”. Amb l’anterior volum publicat en aquesta col·lecció, permet una lectura completa de les narracions breus del gran prosista que va ser Joan Puig i Ferreter.

Joan Puig i Ferreter:
Joan Puig i Ferreter (La Selva del Camp, 1882 – París, 1956), poeta, dramaturg i novel·lista, va escriure peces teatrals que es continuen representant, com Aigües encantades i La dama enamorada, i algunes de les millors novel·les de la nostra literatura, com Servitud, El cercle màgic, Els tres al·lucinats, Camins de França, La farsa i la quimera i la llarga sèrie El pelegrí apassionat.