3/3/09

"Els millors plats de l'Àvia Remei" inclou receptes noves i recomanacions sobre cuina de Remei Ribas

El llibre Els millors plats de l’Àvia Remei. Trucs i recomanacions, de Remei Ribas, es presentarà dijous 5 de març, a les 7 del vespre, a la llibreria Robafaves, de Mataró.
La presentació anirà a càrrec d'Espartac Peran.

En aquest llibre hi podreu trobar un recull de les millors receptes de la meva cuina, la tradicional i catalana. Des dels entrants fins a les postres, hi ha nous plats que no s’havien publicat mai en cap dels meus receptaris. Receptes casolanes i d’elaboració senzilla; algunes de preparació més elaborada per als que tenen més estona per passar a la cuina i també d’altres per als dies de festa per quedar bé davant dels convidats. En els “Consells de l’Àvia Remei sobre fruites i verdures”, hi ha unes petites recomanacions per a la utilització d’aquests aliments naturals a la cuina, per treure el màxim profit dels productes de la terra que formen part de la nostra dieta diària, amb consells saludables.

Remei Ribas:
Nascuda a Mataró, ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero. Ha publicat La cuina de l’Àvia Remei (2001), Plats i secrets de l’Àvia Remei (2003), L’Àvia Remei talla el bacallà (2006), i juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar! (2006), adreçat als més petits. Ha rebut reconeixements en els Gourmand Cookbook Awards, i va ser premiada en el I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres.

1 comentari:

Anònim ha dit...

m'encanta aquesta dona, fa cuina tradicional i fàcil de fer!