![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEga01MwKGtWbg4ANR5t3ro90G4p6_KaNXp_2aZuwbKMzt0Lajp2j7jVyxsLm94iu6t6UgA52vBkbBgix7jmSB0DvDVoHPVStnJgGq-w0L8AjDz8hm8_piTvHNrbGCZntgEpwaDdr5bSdnXC/s320/Els+millors+plats+Remei+Robafaves.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLdzr8-BRb1NkubreJf6tOM1GMhXBpHoDJ6da02EStEn-pz3rqNXbwwwaPmYypiUpYdQd4uhktdOIxSpXFT39ON1MOHPVlRmnETuC5J7sE3-2ULQnVbsyfRMU_WJgxsZCsUIvmSCsYWD5n/s320/Els+millors+plats+Remei+Robafaves+2.jpg)
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjt_5yYC_cjT6wqi4YcS8GO2H1Pkxx4nU1HG_nnd6E2D22OzpMeUTZYCHBgWB5f29PjsKF8ru1bs6_QKk3TNw-qzNtFzDPhxbr2xkW07uaxSpg4ePDbb9uViMWWJvqNab3Oo8a2tIUf6Nw9/s320/Els+millors+plats+Remei+Robafaves+3.jpg)
La presentació del llibre Els millors plats de l’Àvia Remei a la llibreria Robafaves de Mataró comptà amb una multitudinària assistència. En l’acte, que es va celebrar dijous 5 de març, hi van assistir amics i coneguts de l’autora, Remei Ribas. La vetllada ja començà repartint barrets de cuiner per als assistents, i continuà amb aquest to informal. Entre els presents a l'acte, hi havia el fotògraf Pep Borrell, i el també mataroní Espartac Peran, qui presentà el llibre. Peran elogià la tasca de la Remei i la seva capacitat comunicativa: “Un dels valors de l’Àvia Remei és la seva vitalitat; sempre es veu vàlida per contiuar fent coses [...] La Remei té un do de comunicació que fa que ho expliqui tot amb gràcia.”
Remi Ribas dedicà les seves paraules a agrair la col·laboració de tots els que han participat en el seu nou llibre, i també va desvetllar alguns dels trucs i receptes. Va incidir especialment en el plat de la sípia amb pèsols, tradicional de Mataró.
La presentació acabà amb una degustació de bombons de xocolata fets per la Remei.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada