23/2/09

"Més enllà de la màscara" recull els millors relats del Concurs de Contes Eròtics del Carnaval de Vilanova i la Geltrú

El llibre Més enllà de la màscara, recull del 4t, 5è i 6è Concursos de Contes Eròtics Carnaval de Vilanova i la Geltrú, es presentarà dimarts 24 de febrer, a les 7 del vespre, a la Sala Toc de Vilanova i la Geltrú.
La presentació anirà a càrrec de Jordi Ferré, guanyador del premi en l’edició de 2008.

L’obra que teniu a les mans és el recull dels contes guanyadors i finalistes de les tres últimes edicions del Concurs de Contes Eròtics Carnaval de Vilanova i la Geltrú (2006-2008). Aquest premi, d’edició anual, s’atorga al millor conte original i inèdit de gènere eròtic escrit en català. La idea va sorgir a mitjan 2002 a l’Agrupació de Balls Populars de Vilanova i la Geltrú. Dins la seva voluntat d’aportar nous valors al Carnaval de Vilanova, creà un concurs de temàtica eròtica que s’adiu amb el caràcter carnavalesc. La deliberació i l’entrega de premis d’aquest concurs es fan en el marc de les festes de Carnaval de la vila.

Guanyadors i finalistes:
4t Concurs de Contes Eròtics Carnaval 2006: Guanyador: Alfred Sala (El menovell de sor Alba). Accèssit: Jordi Boladeras (Arrampicare Divertendonsi). Finalista: Ramon Pardina (En què pensen els homes?).
5è Concurs de Contes Eròtics Carnaval 2007: Guanyador: Hèctor Alonso (La platja). Accèssit: Santi Mas (Xocoteràpia). Finalista: Santi Mas (Connecting people).
6è Concurs de Contes Eròtics Carnaval 2008: Guanyador: Jordi Ferré (L’obsessió). Accèssit: Nel·lo Navarro (El telèfon mòbil). Finalista: Jordi Boladeras (Carta a l’estimat).