Cossetània ha publicat l’obra de Remei Ribas amb fotografies a tot color de les receptes
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhBEg9dniG_5hb7mPTu_bdaWZfCoAm0HZLfEy7naxXtGuXhWqf5hf4NtRF5Za-naNXu74QHIpc6HS8alVrazraBgIKptEIMsOuwF90NhZBngLg5f36UtCyAkWSIwDxhu5D9Q9HKEN8YmZ_Q/s320/Els+millors+plats+de+l%27%C3%80via+Remei.jpg)
Remei Ribas ja ha publicat, amb èxit, La cuina de l’Àvia Remei (2001), que ja es troba en la dissetena edició, amb més de 46.000 exemplars venuts, Plats i secrets de l’Àvia Remei (2003), en la novena edició, L’Àvia Remei talla el bacallà (2006), i juntament amb la seva filla, Cristina Martí, Àvia Remei, vull cuinar! (2006), adreçat als més petits.
Aquest és el primer llibre de receptes de Remei Ribas que s’edita amb fotografies a tot color. Ribas hi ha inclòs plats que fins ara no havia publicat, i també un apartat dedicat a la correcta utilització dels aliments anomenat “Consells de l’Àvia Remei sobre fruites i verdures”, per a treure’n el màxim profit a la cuina, i també per al benefici de la salut.
Remei Ribas fa divulgació a través de les seves obres del que ella anomena “la cuina catalana d’ahir, d’avui i de sempre”, amb receptes tradicionals a l’abast de tothom. Per a ella, l’èxit dels seus llibres recau en la senzillesa dels plats que proposa i la utilització de productes de la terra: “Procuro explicar plats senzills que formen part de la cuina de sempre i amb productes d’aquí. Abans, quan érem petits apreníem a cuinar veient les àvies. Jo ara ho he anat recuperant i ho he volgut explicar a través dels meus llibres.
La cuinera de Mataró ha rebut premis dels Gourmand Cookbook Awards i del I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres. També ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero.
Aquest és el primer llibre de receptes de Remei Ribas que s’edita amb fotografies a tot color. Ribas hi ha inclòs plats que fins ara no havia publicat, i també un apartat dedicat a la correcta utilització dels aliments anomenat “Consells de l’Àvia Remei sobre fruites i verdures”, per a treure’n el màxim profit a la cuina, i també per al benefici de la salut.
Remei Ribas fa divulgació a través de les seves obres del que ella anomena “la cuina catalana d’ahir, d’avui i de sempre”, amb receptes tradicionals a l’abast de tothom. Per a ella, l’èxit dels seus llibres recau en la senzillesa dels plats que proposa i la utilització de productes de la terra: “Procuro explicar plats senzills que formen part de la cuina de sempre i amb productes d’aquí. Abans, quan érem petits apreníem a cuinar veient les àvies. Jo ara ho he anat recuperant i ho he volgut explicar a través dels meus llibres.
La cuinera de Mataró ha rebut premis dels Gourmand Cookbook Awards i del I Concurso Internacional Las Mejores Recetas de Patatas del Mundo, organitzat per la universitat peruana de San Martín de Porres. També ha ofert xerrades i ha impartit cursos de cuina per a totes les edats. Ha col·laborat amb el periodista Espartac Peran a Ràdio Argentona. Ha participat en diferents programes conduïts per Martí Gironell, a Catalunya Ràdio, per Jordi Tenas, a Ona Catalana i en programes especials de COM Ràdio i RAC1. Ha fet diverses demostracions culinàries, a TVE2 i TV3, per exemple, en el programa La columna, presentat per Júlia Otero.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada