4/7/08

El llibre "Més enllà dels anells", sobre els Jocs Olímpics, es presenta a Calella

El llibre Més enllà dels anells (Cossetània Edicions), de Jordi Camps, es presentarà divendres 4 de juliol, a les 8 del vespre, a la Llibreria La Llopa, de Calella.
La presentació del llibre anirà a càrrec de Jordi Grau, director adjunt del diari El Punt.

Sinopsi:
Els Jocs Olímpics són l’esdeveniment esportiu més gran del nostre temps, però també són molt més que esport. Són fraternitat, universalisme i internacionalisme, però també política, gegantisme, comercialització, corrupció, dopatge i discriminació. No hi ha res que sigui bo i prou. Tampoc els Jocs Olímpics. La història, les decisions que han anant prenent, o que no han pres, en cada moment els dirigents olímpics, ens mostren com els ideals del fundador de l’olimpisme modern, el baró de Coubertin, van quedar ràpidament superats pels esdeveniments. Avui els Jocs són un èxit esportiu i econòmic, però ja no tenen gairebé res a veure amb el que va començar el 1896 a Atenes. L’ús polític de l’esport està indissolublement lligat amb els Jocs Olímpics i els de Pequín en són un clar exemple. El Comitè Olímpic Internacional proclama la seva independència, però està collat per les multinacionals que li asseguren la supervivència econòmica i en mans de les Nacions Unides, que diuen qui pot i qui no por competir en els Jocs.

Biografia:
Jordi Camps (Malgrat de Mar, 1960) és llicenciat en Ciències de la Informació per la UAB. Es va iniciar en el món del periodisme a la meitat dels anys setanta fent les cròniques de l’atletisme de Calella a la revista local Estela. Ha estat corresponsal d’esports al periòdic El Maresme i a El Mundo Deportivo. També ha col·laborat a la revista de Calella El Nunci, al periòdic El Correo del Maresme i a Ràdio El Masnou-Maresme de la Cadena 13. El 1986 entra a la redacció d’El Punt on formarà part de l’equip fundacional d’El 9 Esportiu de Catalunya (2002) com a director adjunt. Ha estat el coordinador del volum dedicat als esports de la Biblioteca Bàsica de les Comarques Gironines, editada l’any 2000 per El Punt i de les edicions de l’Anuari de l’Esport Català dels anys 2004, 2005, 2006 i 2007 editats per El 9 Esportiu de Catalunya .

1 comentari:

Anònim ha dit...

Hello
http://www.loveinactioninc.com/ - generic levitra online
The guarantee of having a good job and having children is not enough to keep the relationship.
[url=http://www.loveinactioninc.com/]vardenafil online[/url]

Order low cost Levitra (Vardenafil) at one of reliable online pharmacies.
levitra pills

Order low cost Levitra (Vardenafil) at one of reliable online pharmacies.