31/7/08

"1929-2008. Club de Futbol Vimbodí" repassa els moments més destacables de la història del Club i dels seus membres

El llibre 1929-2008 Club de Futbol Vimbodí. Història d'un sentiment, d'Isidre Fabra, es presentarà divendres 1 d'agost, a les 8 del vespre, al Cinema de Vimbodí.
La presentació anirà a càrrec de Lluís Grau Palau, alcalde de Vimbodí i Poblet.

Resum:
Algunes poblacions han creat manifestacions culturals i esportives que han estat l’enveja de propis i estranys. Aquest és el cas de Vimbodí i Poblet, municipi de la Conca de Barberà de poc més de mil habitants. L’equip CF Vimbodí ha tingut moments de glòria, allò que es diu “tocar el cim…” I, a més, hi ha hagut un reguitzell de persones —com llegireu en aquest llibre— que han escrit llurs noms amb “lletres d’or”, i que han sobresortit més enllà de casa nostra. Darrere del club hi ha la gran tasca realitzada per homes, dones, i ara també infants, que han fet que el futbol a Vimbodí esdevingui una referència i que llur passió, ja des d’una junta, ja des d’un equip, hagi deixat una profunda empremta en la nostra història de cada dia, aquella que ens marca el camí cap un Vimbodí cada dia millor.

Isidre Fabra:
Isidre Fabra va néixer a Valls (Alt Camp) l’any 1960. Amb arrels vimbodinenques maternes, es posà per primera vegada la samarreta del CF Vimbodí l’estiu del 1975, en el partit d’homenatge al seu pare, Jordi Fabra, col·laborador, exjugador i exentrenador de l’entitat. Jugà primer amb l’equip juvenil del CF Vimbodí i, després, amb l’amateur entre les temporades 1977-78 i 1981-82. Com a entrenador es féu càrrec de l’equip la temporada 1997-98 i durant mitja lliga la temporada 2006-07, substituint temporalment el seu amic Lluís Farré “Xivit”. Ha publicat dos llibres més: Fem gimnàstica (1984) i La homeopatía en el deporte (2002).