17/7/08

Cossetània Edicions publica el seu nou catàleg de llibres de muntanya, natura i viatges

Cossetània Edicions ha publicat el seu nou catàleg de llibres de llibres de muntanya, natura i viatges. En aquest hi apareixen el centenar d'obres que formen part de la col·lecció Azimut de guies d'excursionisme, en la que darrerament s'hi han publicat 50 ascensions fàcils pel Pirineu català, de Manel Figuera i Abadal, i Itineraris a peu per la Vall Fosca, de Sergi Galanó.
El catàleg també inclou llibres de les col·leccions Azimut turisme, de guies d'itineraris per a indrets turístics; El Tinter, Pioners, Perfils, Petjades, Baix Empordà, Viatgers, Annapurna, Manuals de muntanya, El Globus, de 100 en 100, Les Guies de l'IEV, Els amics del Zum-Zum, La vida al voltant de..., La Butxaca de Muntanya i Khroma.
Altres obres que es destaquen en el recull són Bèsties, Catalunya. 50 excursions inoblidables (segona edició), 100 ocells fàcilment identificables i 100 bolets fàcilment identificables (en preparació), de la col·lecció Hyla, i Racons 08. Temps d'aventura, el nou llibre del programa de TV3.
Si estan interessats a rebre el catàleg, només cal que ens enviin un correu electrònic a l'adreça cossetania@cossetania.com amb les seves dades i els el farem arribar.