18/4/07

Entregat el Premi Vèrtex i menció institucional de la FEEC a Cossetània

Jaume Llanes i Montse Timoneda, ambdós veïns de Belianes (l’Urgell), amb el llibre Excursions a peu per la Val del Toran han estat els guanyadors del VI Premi Vèrtex a un recull d'itineraris de muntanya. Aquest premi té una dotació de 3.000 euros i està convocat per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya (FEEC) i Cossetània Edicions. L'obra que serà publicada per Cossetània dins la seva col·lecció Azimut durant aquest any 2007 és de gran qualitat i ens permet descobrir una zona de la Vall d'Aran, la Vall de Toran, d'una gran bellesa amb cims, crestes, llacs i paisatges impressionats, que és encara força desconeguda.
El Premi Vertex es va entregar en el marc de la 13a Festa de la FEEC que es va celebrar a Barcelona el divendres dia 13 d'abril al recinte Edifici del Rellotge.
En el mateix acte la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya va lluirar una menció especial a Cossetània Edicions per "l'aportació que ha realitzat l'esmentada editorial a l'excursionisme català". En l'acte de lliurament del guardó, Enric Faura en representació de la junta directiva de la FEEC va destacar la importància de la col·lecció Azimut de Cossetània Edicions, la qual s'apropa ja al centenar de títols. Faura digué que en aquesta col·lecció el país hi és representat de forma integral ja que hi ha guies d'itineraris d'excursionisme de tots els indrets de Catalunya.