27/4/07

Presentació del llibre guanyador del XVè Premi de Narrativa de la Vila de l'Ametlla de Mar "Des de la mort amb amor"

El dissabte 28 d'abril, se celebren els actes en motiu del lliurament del XVè Premi de Narrativa de la Vila de l'Ametlla de Mar. Aquest any l'obra guanyadora ha estat Des de la mort amb amor de Vicenç Ambrós i Besa, publicada per Cossetània Edicions.
Els actes que commemoraran l'antrega del premi seran els següents:
- A les 20:00 h. tindrà lloc el concert de Professors de l’Escola de Música Municipal a la Sala de SCER, on es farà la concentració de les autoritats i entitats convidades al sopar.
- A les 21:30 h. sopar a l’Hotel Ametllamar.

Resum
Des de la mort amb amor se centra en la indagació i resolució d’un assassinat, delicte que des de bon principi es multiplica fins a situar-nos davant de tres assassinats. La novel·la està escrita en primera persona per la Irina Lausac, una catedràtica d’Història de l’Art de cinquanta anys que gaudeix d’un desitjat any sabàtic, i els esdeveniments que s’hi narren queden emmarcats en el si de la societat aristocràtica catalana.

L'autor
Vicenç Ambrós i Besa va néixer a Berga el 25 de gener de 1982. Viu al municipi de Lluçà (Lluçanès, Osona). Llicenciat en dret per la Universitat de Barcelona. Ha estat el guanyador de diversos premis literaris, i és l’autor de dos poemaris publicats: Del Lluçanès, del pas del temps i personals (2003) i Foc entre dos blaus (2006), guanyador de la segona edició del Premi Carme Guasch de Poesia 2005.