4/4/07

"És possible fer dues alineacions diferents, només amb jugadors holandesos del F.C.Barcelona"

Van Barça de Josep Riera i Miquel Roca es va presentar en roda de premsa el dimarts dia 3 d'abril al Gran Cafè de Barcelona. Aquest llibre és el primer de la nova col·lecció Fora de Joc de Cossetània Edicions.
La presentació per al públic tindrà lloc el proper dimarts 17 d'abril, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Catalònia (Ronda de Sant Pere, 3). Presentarà el llibre Frederic Porta, periodista i comentarista esportiu.

Frases que es van dir a la presentació

Josep Riera
"No és normal que cap editorial fins ara no tingui una col·lecció dedicada a esports".
"El que pretenem amb aquesta col·lecció és poder oferir llibres interessants i necessaris tant per nosaltres els periodistes, com per als lectors en general".
"És possible fer dues alineacions diferents, només amb jugadors holandesos del F.C.Barcelona".
"Entre el Barça i Holanda, no hi ha una relació de quantitat sinó de noms".
"La intenció del llibre no és purament d'entreteniment, sinó que hi ha la voluntat de contribuir a fer entendre el club blaugrana una mica millor".

Miquel Roca
"El primer que vaig pensar quan em van proposar d'escriure aquest llibre va ser: Com és possible que això no estigui escrit ja?"
"La influència d'Holanda en el F.C.Barcelona és clau, perquè tot el que ha passat després ha depès d'això".
"La història del Barça ha passat des dels anys setanta pels holandesos, fa quatre dècades que el club blaugrana està sota la seva influència".
"Vagi cap a on vagi el Barcelona en el futur, a curt i mig termini, la història del Barça no deixarà mai d'estar marcada per la seva relació amb Holanda".