16/9/08

Ramon Aymerich: "El Rudy ha fet feliç a molta gent. Ha fet les coses bé i això es nota"

Ester Romeu, Rudy Fernández, Ramon Aymerich i Marta Fernández

El llibre El viatge de Rudy. De Badalona a l'NBA, de Ramon Aymerich i Ester Romeu, es presentà, per a la premsa i per al públic, dilluns 15 de setembre a l'Espai Betúlia, a Badalona. L'acte va comptar amb la presència de Rudy i de la seva germana, Marta Fernández. Jordi Villacampa, president del DKV Joventut i ex-jugador de bàsquet, va ser entre el públic, que va omplir la Sala d'Actes i bona part del vestíbul.
Durant la presentació Rudy també va respondre les preguntes que li van formular els seus seguidors, de totes les edats. Tot seguit va signar exemplars del llibre dedicat a la seva breu però exitosa trajectòria esportiva.
Josep Riera, director de la Col·lecció Fora de Joc, de què forma part El viatge de Rudy, destacà la singularitat del llibre:
"(Fora de joc) és la única publicació específica d'esports a Catalunya."
"Aquest és el primer llibre de la col·lecció que fa la panoràmica de la carrera d'un esportista d'èlit"
"El viatge de Rudy també és un llibre sobre La Penya. Enfoca la seva manera de treballar, la seva especificitat com a club."
Ramon Aymerich va parlar d'allò que els va portar a escriure el llibre i dels seus objectius:
"No és una biografia. Parla de les últimes 5 temporades de La Penya. I, en aquestes, el jugador que més ha destacat és el Rudy."
"El Rudy ha fet feliç a molta gent. Hi ha aficionats que s'han enganxat al bàsquet gràcies a la seva figura. Ha fet bé les coses i això la gent ho nota."
"Com fa uns anys va passar amb Jordi Villacampa, ara hi ha una generació que segueix el Rudy"
Rudy Fernández es mostrà satisfet amb el resultat del llibre:
"Crec que aquest llibre és positiu per mi, perquè se sabran més coses sobre el Rudy Fernández. Estic agraït perquè podrien haver dedicat gran part del llibre al Joventut i me l'han dedicat a mi."
Rudy Fernández signant llibres per als seus seguidors

Més informació:
ACB
La Vanguardia
Marca.com
As.com
El singular digital
Elsesports.cat
3cat24.cat