12/9/08

"El viatge de Rudy" recorre l'exitosa trajectòria del jugador del Joventut de Badalona fins arribar a l'NBA

El llibre El viatge de Rudy. De Badalona a l'NBA es presentarà el dilluns 15 de setembre, a 2/4 de 8 del vespre, a l'Espai Betúlia, a Badalona.
La presentació anirà a càrrec dels autors del llibre, Ramon Aymerich i Ester Romeu, i comptarà amb la presència de Rudy i Marta Fernández.

El viatge de Rudy és un recorregut personal per la història d’un jugador de bàsquet irrepetible. El llibre no és una biografia, és un viatge per diferents ciutats, partits, campionats, somnis, victòries, punts d’inici i comiats. Un seguit d’històries que ha viscut Rudy Fernández, el qual, en només 5 temporades al primer equip del Joventut de Badalona, ha passat de ser una promesa del bàsquet espanyol a convertir-se en el millor jugador de la història de la Penya. El llibre comença a la Copa del Rei de Sevilla 2004, on el jugador va enlluernar tots els afi cionats amb un joc espectacular i poc habitual per a un jove de la seva edat. El viatge continua amb personatges que marquen la vida de Rudy, com Aíto García Reneses o Jordi Villacampa. Un dels ports on s’atura El viatge de Rudy és a Vitòria amb el títol de campió de la Copa del Rei 2008; es complia així un dels somnis del jugador. L’NBA és el punt final d’aquest recorregut però l’inici d’altres noves i apassionants aventures. Aquest grapat de pàgines parla d’un noi normal capaç de fer coses extraordinàries dins d’una pista de bàsquet. El llibre ens permet descobrir un Rudy proper, sincer i autèntic. Per elaborar la història hem mantingut llargues converses amb els seus pares; la seva germana, Marta Fernández; el seu entrenador i mestre, Aíto García Reneses; el president del Joventut, Jordi Villacampa; el seu primer company de viatge, Josep Maria Guzmán, i jugadors sorgits del planter de la Penya com Ricky Rubio i Pau Ribas. Un llibre per a tots aquells que vulguin conèixer de més a prop en Rudy, un esportista que ha nascut per jugar a bàsquet i que encara té molts viatges per fer. Aquest només ha estat el primer.

Ramon Aymerich:
Ramon Aymerich, nascut a Barcelona el 15 de març de 1979 és llicenciat en periodisme per la Universitat Ramon Llull. Ha treballat durant gran part de la seva carrera professional a la ràdio; actualment ho fa a COMRàdio. Una de les seves grans passions és el Joventut de Badalona. És soci de la Penya. Ester Romeu Marín, nascuda a Sitges el 14 de març de 1982 és llicenciada en periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Ha treballat en el mitjà televisiu, a Barcelona Televisió i, actualment, a Antena 3 Televisió. Segueix de molt a prop l’actualitat del Joventut de Badalona. També és sòcia de la Penya.