19/12/09

Els diaris "Línia Vallès" i "L'Informatiu" de Santa Perpètua de Mogoda parlen sobre el llibre "Templers a les Terres de l'Ebre"

El setmanari gratuït Línia Vallès i L’Informatiu de Santa Perpètua de Mogoda es varen fer ressò de la presentació de Templers a les Terres de l’Ebre, de Jesús Ávila Granados, a Santa Perpètua de Mogoda.

L'article d'Elisabeth Alfaro a Línia Vallès i el de L'Informatiu destaquen la informació que aporta la nova obra d'Àvila sobre l'empremta dels Templers a les Terres de l'Ebre:
El llibre, de 192 pàgines, l’ha publicat Cossetània Edicions. Explica un nou episodi dels Templers, els grans protagonistes del món medieval, que van deixar gravades les seves empremtes a la part més inferior del riu Ebre, als territoris de l’antic Regne d’Aragó.

En aquest darrer treball, Ávila Granados torna a centrar-se en el món dels templers i recórre amb detall els racons de les poblacions de les fèrtils terres del curs inferior del riu Ebre, on el Tremp va deixar gravades part d’aquestes empremtes analitzades municipi per municipi.