3/12/09

Cossetània publica un nou catàleg actualitzat dels seus llibres de cuina

Cossetània Edicions ha publicat un nou catàleg actualitzat dels seus llibres de cuina.
Entre les seves pàgines s’hi poden trobar les darreres novetats, com Aperitius i tapes. Capricis dels sentits, de Mariona Quadrada (textos) i Josep Borrell (fotografies), de la col·lecció Amb gust de mediterrani; La cuina del Pirineu Català, de Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut, i Els millors plats de l’Àvia Remei, de Remei Ribas, a la col·lecció El Rebost; Àpats. Més de 50 menús i 400 receptes, d’Ignasi Domènech i La cuinera catalana, receptari anònim del segle XIX, a la col·lecció El Cullerot.
Al catàleg també hi apareixen llibres tan representatius dins de les col·leccions de cuina de Cossetània com La cuina de l’Àvia Remei, de Remei Ribas; La cuina del calçot, de Joan Jofre i Agustí Garcia; Menjar per un euro, de Pep Nogué; La teca, d’Ignasi Domènech; Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp, o El diccionari del vi i del beure, de Joan Maria Romaní.

Si esteu interessats a rebre el catàleg podeu enviar un correu electrònic amb les vostres dades a cossetania@cossetania.com i us el farem arribar.