13/7/09

Muntanya de llibres convoca el concurs de relats eròtics de muntanya i viatges “Muntanyes de plaer 09’”

La llibreria Muntanya de llibres convocà el concurs de relats eròtics de muntanya i viatges “Muntanyes de plaer 09’”. El veredicte es donarà a conèixer el dia 24 de juliol en el transcurs de la Setmana Muntanyes de plaer’09 organitzada per Muntanya de Llibres.

Tema:

L’erotisme a la muntanya i als viatges.

Bases:

1. Cal presentar un relat curt de gènere eròtic, ambientat a la muntanya o als viatges, i escrit en català.

2. Els originals han de ser inèdits, no premiats en cap altra convocatòria i signats per un únic autor.

3. Podran optar a aquest premi tots els contes presentats per majors de 18 anys.

4. Els treballs es presentaran per triplicat, mecanografiats a 1’5 d’interlineat i per una sola cara, amb una extensió màxima de 4 fulls tamany din-A4, amb lletra Verdana i cos 10, fent constar la inscripció Premi Muntanyes de plaer edició 2009. Les referències personals de l’autor/a (nom, adreça, telèfon, correu electrònic, edat i població) hauran d’anar dins d’un sobre tancat a l’exterior del qual figurarà el títol de l’obra presentada i el pseudònim.

5. La presentació d'una obra comporta que l'autor no té compromesos els drets d'edició i que l'obra no ha estat presentada a cap altre premi o certamen pendent d'adjudicació.

6. Els treballs podran ser lliurats a Muntanya de Llibres, Carrer Jacint Verdaguer, núm. 31, 08500 Vic, o enviats per correu electrònic a relats@muntanyadellibres.com, amb el següent format:

Un arxiu zip amb els següents arxius:
- Un document word anomenat amb el nom del conte.
- Un document word anomenat PLICA amb les dades de l’autor (nom, adreça, telèfon, correu electrònic, edat i població. El nom del conte i el pseudònim).
Qualsevol arxiu que contingui virus o altre material perillós no serà acceptat. L’organització enviarà un correu de rebut (no automàtic) quan hagi pogut obrir i comprovar el document.

7. La data límit de presentació de treballs serà el 16 de juliol de 2009 a les 12 de la nit hora catalana.

8. El veredicte es donarà a conèixer el dia 24 de juliol en el transcurs de la Setmana Muntanyes de plaer’09 organitzada per Muntanya de Llibres.

9. Premis:

Premi al millor relat
400 € en metàl·lic.

Premi al relat més divertit
Un cap de setmana a la casa de turisme rural Mas la Serra de Pruit per a dues persones.

Premi al relat més "picant"
Un lot de productes Picanti d'allò més sensuals.

10. A criteri del jurat el premi podrà ser declarat desert.

11. El jurat d’aquesta edició estarà format per 3 persones; un representant de Muntanya de Llibres, un representant d’Edicions Cossetània i un representant de Picanti.

12. L’autor/a del conte cedeix els drets de publicació i edició a l’editorial Cossetània prèvia comunicació a l’autor/a d’aquest fet.

13. Els relats finalistes seran llegits a la Setmana Muntanyes de Plaer‘09 o en posteriors edicions respectant l’anonimat.

14. Les obres no premiades es podran recollir a partir del dia 3 d’agost a la mateixa llibreria. Passat un any, es sobreentén que l’autor renuncia a ella.

15. El fet de presentar una obra implica la plena acceptació per part de l'autor/a de totes aquestes condicions.