10/9/10

Es lliura una nova edició dels punts de llibre castellers en motiu de l'11 de setembre

Durant l’actuació castellera en motiu de la Diada de l’11 de setembre, que es durà a terme el divendres dia 10 de setembre a 2/4 de 9 del vespre a la plaça del Blat, es lliurarà una nova edició dels punts de llibre casteller editats per la Fundació de les Festes Decennals Mare de Déu de la Candela 2011 amb la col·laboració de Cossetània Edicions.
Els dos nous punts de llibre dedicats als Xiquets de Valls es podran adquirir gratuïtament en una parada al carrer de la Cort tocant a la plaça del Blat. L’últim lliurament, es farà per la diada de Santa Úrsula.
Cada nova edició dels punts de llibre s’ha fet coincidir amb les celebracions festives des del passat Sant Jordi. En tots els punts de llibre hi apareixen imatges de les colles vallenques d’abans de la Guerra Civil, amb una breu explicació al dors sobre cada fotografia. En el primer lliurament també es va fer entrega d’un estoig per poder guardar la col·lecció. Les imatges que es reprodueixen provenen del fons fotogràfic que té el Museu Casteller i de l’Arxiu Municipal de Valls.
Els punt de llibre que es lliuraran seran els números 7 i 8:
7. Tres de sis amb els segons col·locats de la Colla Vella durant la cercavila de Sant Joan. Autor: Pere Català Pic. Data: 1922 (Lliurament: 10 de setembre, actuació de la Diada Nacional)
8. Tres de sis de la Colla Nova de l’Escolà davant l’Ajuntament amb motiu de la inauguració de la Biblioteca Popular. Autor: Pere Català Pic. Data: 1918 (Lliurament: 10 de setembre, actuació de la Diada Nacional)