19/3/10

"Volta al Parc d'Aigüestortes en BTT" i "Parcs Nacionals dels Pirineus"

El butlletí del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, en el seu número d'Hivern-Primavera de 2010, publicà una ressenya dels llibres Parc Nacionals dels Pirineus: 80 recorreguts, de Didier Castagnet i Gérard Névery, i Volta al Parc d'Aigüestortes en BTT: un recorregut pels Pedals de Foc, de Rafael Vallbona.

La ressenya de Parcs Nacionals dels Pirineus parla sobre la diversitat d'itineraris que proposa per descobrir els territori:
Aquesta guia ens ofereix itineraris per aquests tres reis dels espais naturals protegits del Pirineu, des d'itineraris de poc més de dues hores a recorreguts circulars de diversos dies.
Cada itinerari inclou la referència als mapes pertinents, durades, desnivells, grau de dificultat i els accessos i aproximacions per començar a descobrir les 80 propostes de la guia.
La ressenya sobre Volta al Parc d'Aigüestortes, detalla la informació que es pot trobar en cada recorregut que proposa:
Aquesta ruta per etapes transcorre al voltant del Parc Nacional d'Aigüestortes i Estany de Sant Maurici, descobrint els paisatges i els pobles de la zona. La volta ha estat dividida en cinc etapes amb informació sobre la durada, distàncies i adornada amb les experiències de l'autor al llarg del recorregut i amb informació dels valors del territori.