23/3/10

A "El Falsari", Toni Orensanz parteix de la història local de Falset i El Priorat

El llibre El Falsari, de Toni Orensanz, es presentarà dimecres 24 de març, a les 8 del vespre, a la llibreria de la Rambla, de Tarragona. La presentació anirà a càrrec de Núria Solé, periodista i presentadora del Telenotícies de TV3.

Tots els pobles són plens d’històries on, gairebé sempre, resulta impossible discernir què hi ha de cert o què hi ha de rematadament fals en el seu origen. No obstant això, s’expliquen i es tornen a explicar, ben amanides, fins a consagrar-se com a veritats majúscules que, a poc a poc, acaben formant part de la nostra realitat personal i col·lectiva més sòlida. El Falsari eleva al paper una pila d’històries excel·lents que podrien haver passat en qualsevol lloc de la Mediterrània.

Toni Orensanz:
Toni Orensanz és periodista i guionista freelance. Articulista habitual del diari La Vanguardia, col·labora amb nombrosos mitjans de premsa, ràdio i televisió locals i nacionals. Té diversos llibres publicats, el més conegut dels quals és l’èxit editorial L’òmnibus de la mort: parada Falset, editat l’any 2008.