6/5/10

"El Barça millora la vida sexual"

L'escriptor Andreu González Castro, que acaba de publicadr 100 motius per ser del Barça (i no ser del Madrid) (Cossetània, 2010) afirma en aquesta entrevista per e-notícies que un dels motius per ser del Barça és perquè "millora la vida sexual". El llibre, escrit conjuntament amb Armando Luigi Castañeda, es va presentar a la Llibreria Catalònia el passat dia 23 amb la presència del periodista de TV3 Xavi Torres.

El periodista va afirmar precisament que “aquest és un llibre d’història, perquè hi trobem els grans episodis de tota la història del Barça; i a la vegada és un llibre d’autoajuda". També va destacar que es tractava d’un llibre molt millor escrit que els que acostumen a fer els de la seva professió".

“Es presenten molts llibres sobre el Barça, però cap com aquest: en altres publicacions sobre el FC Barcelona i els seus protagonistes, els autors se suposa que coneixen des de dins el que s’hi cou. En canvi, l’Andreu González i l’Armando Luigi Castañeda ja ens adverteixen des de bon començament que són barcelonistes de base a qui no encega la mitomania".

Andreu González Castro (L’Hospitalet de Llobregat, 1974) ha publicat cinc reculls de versos: Currículum vítae (2002), Obra Nueva (2004), Retablo de Nueva York (2005), Epigrames del Mas d’en Gall (2007) i Maniobras diversivas (2008). També ha guanyat diversos concursos literaris per a menors de 35 anys, com ara els de poesia de la Universidad de Sevilla (2004) i el Miguel Hernández (2005), així com el premi Les Talúries de l’Institut d’Estudis Ilerdencs (2009). És col·laborador de la revista mensual de pensament i cultural El Ciervo.

Armando Luigi Castañeda és autor de llibres de contingut filosòfic i moral com ara Mujer desnuda mirando a un enano negro arrodillado (1995), Historia de la burra y la motocicleta (1997), La crisis de la modernidad (1997) i Guía de Barcelona para sociópatas (2007).

Entrevista i article del diari e-Notícies a Andreu González, coautor de 100 motius per ser del Barça (i no ser del Madrid).