10/12/07

Vuit guardons Gourmand 2007 per Cossetània Edicions

Cossetània Edicions ha rebut vuit guardons dels premis Gourmand Cookbook Awards 2007. Diversos llibres de l'editorial han estat considerats els millors llibres en català en diferents categories.
En la categoria de millor llibre de receptes casolanes en català, el jurat ha considerat que La cuina de l'aviram, de Francesc Murgadas és el millor llibre publicat l'any 2007.
En la categoria millor primer llibre de cuina en català, el guardó se l'ha endut Receptes entrelligades de Paulina Vergés.
La cuina empordanesa de les mestresses de Peralada de Salvador Garcia-Arbós ha estat guardonat en dues categories: millor llibre de cuina mediterrània i millor llibre de cuina local (en català).
També s'ha endut dues nominacions La Filomena els fogons remena de Josefina Llargués. Premi al millor llibre de cuina per a nens i família i millor llibre de cuina vegetariana (en català).
El llibre de Mariona Quadrada Peix, marisc i bacallà, un regal de l'aigua s'ha considerat el mereixedor del premi al millor llibre de cuina de peix i marisc en català.
Finalment, en la categoria millor llibre d'empresa culinària, el jurat ha considerat que el llibre Olles, cassoles i tupins. Els fogons de la Selva del Camp de Camil Ferrater ha estat el millor que s'ha publicat en català durant l'any 2007.
Ara, els guanyadors de cada categoria i de cada llengua són els finalistes que aspiren a ser escollits els millors llibres del món. Els guanyadors mundials de cada categoria dels Gourmand Cookbook Awards es donaran a conèixer el proper mes de maig a l'anual Sopar de Gala.

2 comentaris:

efaura@xtec.cat ha dit...

felicitats

Unknown ha dit...

Felicitats pels guardons que teniu ben merescuts tots plegats per la gran tasca que esteu fent, donant a conéixer les virtuts de la cuina del nostre pais i en la nostra llengua.
Joan Estany