19/12/07

"Il·lusionistes del futbol", una obra fonamentada en el diàleg

Cossetània Edicions va presentar ahir dimarts dia 18 de desembre, el llibre Il·lusionistes del futbol de Cèlia Sànchez-Mústich, a l'edifici Miramar de Sitges.
Van presentar l'acte l'actor Fernando Guillén, el poeta Joan Duran, l'alcalde de Sitges Jordi Baijet, l'il·lustrador del llibre Carlos Avallone i la pròpia autora.
Joan Duran va dir que "aquest llibre reuneix totes les facetes literàries (poesia, assaig, prosa...)" i destacà dos aspectes fonamentals del llibre: el primer, que "és una obra fonamentada en el diàleg", i el segon, que "s'aixeca en base a un fet genuí i diferencial com ho és el futbol".
Fernando Guillén incidí en la vessant menys esportiva del futbol, ja que aquest "són més coses que un simple joc de competició, té derives cap al sexe, la cultura, l'educació..."
Jordi Baijet digué que els veterans com a institució "es dediquen a moltes altres coses a banda del futbol, sempre hi són quan es tracta de col·laborar en alguna cosa que tingui a veure amb la ciutat".
Carlos Avallone finalment apuntà que "és un llibre fàcil de llegir i divertit que explica molt bé el romanticisme dels veterans".