15/11/10

Publiquem les condicions per utilitzar els forfets que es regalen amb el "Temps de neu, 25 anys"

Els 16 forfets per les estacions d'esquí de Catalunya que es regalen amb la promoció del llibre Temps de neu, 25 anys, de Toni Real, es podran utilitzar de la manera següent:

Estacions d'Esquí Alpí

-Baqueira Beret, qualsevol dia de la temporada
-
Boí Taüll Resort, qualsevol dia en temporada baixa.
-Gran Pallars (Espot Esquí), durant la celebració de la Copa del Món de Telemark i cada dia de dilluns a divendres durant la temporada.
-Gran Pallars (Port Ainé), cada dia de dilluns a divendres durant la temporada.
-La Molina, durant la celebració dels Campionats del Món d'Snowboard (del 16 al 22 de gener) i a partir del dia 1 de març cada dia de dilluns a divendres fins al final de la temporada.
-La Masella, a partir de l'1 de març cada dia de dilluns a divendres fins al final de la temporada.
-Port del Compte, a partir del 14 de març cada dia de dilluns a divendres fins al final de la temporada.
-Tavascan, qualsevol dia de la temporada.
-Vall de Núria, qualsevol dia de la temporada.
-Vallter 2000, a partir del 14 de març cada dia de dilluns a divendres fins al final de la temporada.

Estacions d'Esquí Nòrdic

A Aransa, Guils de Cerdanya, Lles, Bosc Virós, Sant Joan de l'Erm i Tuixent La Vansa, els forfets de la promoció es poden utilitzar qualsevol dia de la temporada.

15 comentaris:

Anònim ha dit...

Es una estafa

Anònim ha dit...

No és cap estafa, si pregunteu les condicions se us expliquen correctament. Jo he comprat el llibre i penso amortitzar almenys 4 forfets que d'altra manera em costarien sobre uns 150 euros. Ja vaig fer servir l'oferta de l'altre llibre i no considero que ningú m'hagi estafat, ans al contrari, he pogut gaudir d'una oferta collonuda.

Anònim ha dit...

Si, em va semblar una estafa tant gran que n'he comprat dos JAJAJA

PSICOLOGIA PARA TOD@S ha dit...

el dissabte es considera laborable, veritat??

Anònim ha dit...

si consideres q s un estafa es q no has llegit les condicions, xq nomes am el de baqueira ja treus benfici de comprar l llibre, he vist tios mes llestos

Anònim ha dit...

Obvi que es una bona oferta! qui digui ke es una estafa es que pobre no es gaire iluminat... jajajaja es això, amb el de baqueira ia et deixeries 45€ ke es el ke costa el llibre! i si n'aprofites un altre ia t'esta sortint a conte carallot!

Anònim ha dit...

hola una pregunta,se puede utilizar solo 1 o mas fortets por estacion,por ejemplo si qiero repetir en baqueira 4 veces porque es toda la temporada,o es solo 1 por estacion y hay que visitar cada una de ellas?saludos

Unknown ha dit...

Hola, voldria fer una pregunta..
Jo vaig enviar el formulari amb les meves dades a l'adreça que m'indicava al final del llibre farà una setmana i encara no he tingut cap resposta ni res..
Als que heu comprat el llibre i heu enviat el formulari de les dades, quant van tardar en donar-vos alguna resposta? Gràcies

Unknown ha dit...

Hola, voldria fer una pregunta..
Jo vaig enviar el formulari amb les meves dades a l'adreça que m'indicava al final del llibre farà una setmana i encara no he tingut cap resposta ni res..
Als que heu comprat el llibre i heu enviat el formulari de les dades, quant van tardar en donar-vos alguna resposta? Gràcies

Anònim ha dit...

Responent al missatge 12/12/10, només es pot utilitzar el forfet un cop a cada estació, no es pot repetir ja que els forfets són un per estació.
I Ivette, jo crec que la setmana que ve tindràs notícies.

qumli ha dit...

Voldria saber si al comprar el llibre, a l´endemà ja pots utilitzar la oferta i esquiar gratis en alguna estació, o tens que esperar un temps abans no tens els forfaits....

Anònim ha dit...

No, un cop has comprat el llibre, si el trobes en algun lloc, has d'emplenar una butlleta que hi ha a la contraportada de la sobrecoberta del llibre amb les teves dades i enviar-la a l'ACEM (a la butlleta ja t'especifica l'adreça). Ells entren les teves dades en un fitxer que s'envia a totes les estacions d'esquí de Catalunya. Quan ja estàs introduït t'envien un correu electrònic dient quina és la disponibilitat de les pistes i on has d'anar a buscar el forfet a cadascuna.

Anònim ha dit...

El pitjor és que després de tot compres el llibre, envies la butlleta i mai més reps notícia dels 16 forfaits. Hi ha moltes queixes de molts usuaris als que ens ha passat...
Jo ja fa més d'un mes que vaig enviar la butlleta i encara no m'han contestat!
Si entreu a www.elsesports.cat veureu les queixes de molts usuaris que més de 2 mesos després encara no tenen forfaits...

Anònim ha dit...

Si hi ha algú que no ha rebut els forfets pel motiu que sigui (no han escrit el correu electrònic correctament, no s'entén la lletra, la persona que porta la base de dades s'ha equivocat al picar alguna lletra...) és tan fàcil com posar-se en contacte amb l'editorial, com algú ha fet i demanar això. L'editorial et dóna el núm. de telèfon de l'ACEM o els rebota el teu correu electrònic en cas que ho facis per mail i ells arreglen el problema, ho puc confirmar.

Anònim ha dit...

Jo només sé que no he tingut cap tipus de problema i vaig rebre tota la informació correctament i en un temps més que raonable.