17/11/10

"Temps de neu, 25 anys" recull els millors records i imatges del programa de TV3

El llibre Temps de neu, 25 anys, de Toni Real, es presentarà dijous 18 de novembre, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Bertrand de Barcelona.
La presentació anirà a càrrec del dr. Josep Maria Figueras i de l'autor, Antoni Real.

Temps de neu, 25 anys és un llibre commemoratiu per celebrar el quart de segle de vida d’un dels programes més antics de TV3. El periodista Antoni Real, director i presentador de l’espai durant aquest quart de segle, ha aconseguit reunir al llarg de més de 220 pàgines, els millors records, històries, personatges, anècdotes, i imatges que han acompanyat Temps de neu en la seva trajectòria. Un llibre televisiu, escrit amb llenguatge molt directe i il·lustrat amb espectaculars fotografies. A l’igual que el programa de televisió, Temps de neu, 25 anys també fa un recorregut exhaustiu per totes les estacions del Pirineu i mostra el seu particular Top Ten amb imatges i les principals característiques de les deu millors estacions de tot el món.
Els forfets que es regalen en aquesta promoció es podran utilitzar de la manera següent:

Estacions d'Esquí Alpí:
-Baqueira Beret, qualsevol dia de la temporada.
-Boí Taüll Resort, qualsevol dia en temporada baixa.
-Gran Pallars (Espot Esquí i Port Ainé), tots els dies laborables de la temporada.
-La Molina, durant la celebració dels Campionats del Món d'Snowboard (del 16 al 22 de gener) i a partir del dia 1 de març tots els dies laborables fins al final de la temporada.
-La Masella, a partir de l'1 de març tots els dies laborables fins al final de la temporada.
-Port del Compte, a partir del 14 de març tots els dies laborables fins al final de la temporada.
-Tavascan, qualsevol dia de la temporada.
-Vall de Núria, qualsevol dia de la temporada.
-Vallter 2000, a partir del 14 de març tots els dies laborables fins al final de la temporada.

Estacions d'Esquí Nòrdic
A Aransa, Guils de Cerdanya, Lles, Bosc Virós, Sant Joan de l'Erm i Tuixent La Vansa, s'hi pot anar qualsevol dia de la temporada.

Antoni Real
Va començar a fer de periodista amb disset anys i va agafar molt ràpidament el camí de l’especialització en el món de la neu. En 35 anys de professió ha treballat als diaris Dicen…, Sport i El Noticiero Universal, a Catalunya Ràdio com a guionista del primer programa d’esquí, i des de fa 25 anys a TV3, on dirigeix i presenta el Temps de neu des del començament. Com a enviat especial, ha cobert la informació de tots els Jocs Olímpics d’hivern des de Sarajevo (1984) fins a Vancouver (2010) i d’una munió de proves de la Copa del Món d’esquí alpí. En representació de TV3, va formar part del comitè organitzador de la Copa del Món de la Molina i dels mundials d’snowboard. Al llarg d’aquests 25 anys de Temps de neu ha arribat a fer més de 500 reportatges de neu en més de trenta països diferents. Durant deu anys, va dirigir i editar la guia internacional d’estacions d’esquí Slalom. Des de fa deu anys, dirigeix i presenta també a TV3 el programa Temps d’aventura, la versió estiuenca del Temps de neu. L’any 2008 va dirigir el documental 100 de neu, premiat com a millor reportatge en el Festival Internacional de Cinema de Barcelona. Al llarg d’aquests 25 anys de Temps de neu ha rebut diferents reconeixements nacionals i internacionals; l’últim, l’any 2010, premi a la trajectòria en el prestigiós guardó Pica d’Estats. Amb Cossetània Edicions ha publicat també 100 anys d’esquí a Catalunya, Passions de neu, i la novel·la Sota la neu.