7/11/10

La Riera. Orígens i secrets de la família. Les receptes del restaurant

La Riera no és, només, un llibre de receptes, és la història d’una família que ha crescut al voltant dels fogons d’una cuina professional; la de la fonda de St.Climent, la població (fictícia) del Maresme on passa l’exitosa sèrie de ficció a la sobretaula de TV3.

Escrit en primera persona, la Mercè Riera -el personatge protagonista que interpreta l’actriu Mercè Sampietro- ens transporta al passat de la seva família, sobre el qual s’escriu la trama que ens mostra la sèrie cada tarda. I, al costat de la història de la família, us proposem uns plats molt reals. Plats del receptari tradicional català i d’altres pensats expressament per La Riera pels responsables culinaris de la sèrie.

La nova sèrie dels migdies de TV3 és va estrenar el passar gener d'aquest 2010, prenent el relleu al llarg serial El cor de la ciutat, que es va mantenir en antena durant moltes temporades. La Riera, va assolir en poques setmanes uns alts índex d'audiència que ha sobrepassat el 20 i fins i tot el 23%. Un bon seguiment per part dels televidents que mantenen en tot moment els diversos arguments que planteja la sèrie.

El llibre és una novetat editorial, presentada per Cossetània Edicions. Disposa d'un total de 144 pàgines.

Font: Cossetània Edicions / Televisió de Catalunya (TV3)-La Riera
Article 297 - Josep Maria Solé - "Vols llegir?" - Ràdio Nova

Article al web de Vols llegir? Programa literari de Ràdio Nova, sobre el llibre La Riera. Orígens i secrets de la família. Les receptes del restaurant.