19/10/10

El llibre "La Riera" desvetlla la història de la família i les receptes de la sèrie de TV3

El llibre La Riera. Orígens i secrets de la família. Les receptes del restaurant, es presentarà dimecres 20 d'octubre, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Bertrand de Barcelona.
La presentació anirà a càrrec de Jordi Roure, Cap de Dramàtics de TVC, Jordi Planas, actor de la Sèrie (Sergi Guitart Riera, el fill petit de la Mercè Riera), i Jordi Ferré, gerent de Cossetània Edicions.
Després de la presentació es podrà tastar la recepta de les Estrelles que apareixen a La Riera i s’oferirà una copa de cava.

La Riera no és, només, un llibre de receptes, és la història d’una família que ha crescut al voltant dels fogons d’una cuina professional; la de la fonda de St.Climent, la població (fictícia) del Maresme on passa l’exitosa sèrie de ficció a la sobretaula de TV3. Escrit en primera persona, la Mercè Riera -el personatge protagonista que interpreta l’actriu Mercè Sampietro- ens transporta al passat de la seva família, sobre el qual s’escriu la trama que ens mostra la sèrie cada tarda. I, al costat de la història de la família, us proposem uns plats molt reals. Plats del receptari tradicional català i d’altres pensats expressament per La Riera pels responsables culinaris de la sèrie.

1 comentari:

Receptes.cat ha dit...

Podeu guanyar aquest llibre entrant en en sorteig de totes les receptes que envieu a Receptes.cat durant el mes de febrer.