17/11/08

Dimarts 18 de novembre es presenten els llibres "La revolució cívica", "100 enigmes que la ciència (encara) no ha resolt" i "Justícia, no venjança"

El llibre La revolució cívica, de Domènec Guansé, es presentarà dimarts, 18 de novembre, a 2/4 de 7 del vespre, a la seu de la Fundació Carles Pi i Sunyer, Casa Golferichs, de Barcelona. La presentació, que s’inclou en els actes del congrés “Barcelona, 1938. Capital de tres governs. Política i Cultura”, anirà a càrrec de Maria Campillo i del curador del recull, Francesc Foguet, professors de literatura a la UAB.
Dimarts 18 de novembre també es presenta 100 enigmes que la ciència (encara) no ha resolt, de Daniel Closa, a les 8 del vespre, al Centre Cultural de Cambrils. La presentació anirà a càrrec de Joan Recasens, regidor de cultura de l’Ajuntament de Cambrils.
Justícia, no venjança, de Joan Corbalán, també es presentarà el dimarts, a les 8 del vespre, a l’Illa Llibreria, de Mollet del Vallès. L’acte comptarà amb la presència de l’autor i serà conduït per Pere Fortuny Velázquez, president de l ‘Associació Pro-Memòria als Immolats per a la Llibertat de Catalunya.