11/2/08

"Aquell regust d'ampla llibertat", un llibre en memòria de Josep Lluís Savall

Aquell regust d'ampla llibertat, de Cossetània Edicions, es presentarà el dimarts 12 de febrer a Cambrils. L'acte es celebrarà a les 8 del vespre al cinema Municipal Rambla de Cambrils.
La presentació anirà a càrrec de Robert Benaiges i Cervera, alcalde de Cambrils, i de Magí Sunyer i Joan Cavallé, membres de La Gent del Llamp.
Aquest és el primer llibre del col·lectiu Gent del Llamp que edita Cossetània Edicions després de l'acord a què han arribat recentment l'esmentada entitat i l'editorial i que provocarà que els llibres de la Gent del Llamp s'editin amb el segell de Cossetània.

Resum
Aquell regust d'ampla llibertat és un llibre que homenatja Josep Lluís Savall i Rom, mariner, filòleg i president de La Gent del Llamp. Savall era un home d’esquerres, nascut a Cambrils, de nació catalana, ciutadà dels Països Catalans i de la mar Mediterrània, de temperament alegre, que va morir jove el trenta de juliol de l’any dos mil sis. L'obra conté textos i imatges d’amics i una selecció de la seva obra literària.