19/10/07

Poetes de les Terres de l'Ebre en un audiovisual de l'exposició "El canal porta vida"

El dissabte, 6 d'octubre del 2007 a la plana web:
http://www.beaba.info/modules.php?name=News&file=article&sid=246hi apareixia un petit article sobre l'exposició "El canal porta vida" basat en el poemari de Cossetània Edicions Terres d'aigua. A continuació hi trobareu aquest article reproduït:

"Divendres 26 d’octubre, a les 20 h, a la Biblioteca Municipal de Roquetes (c/Torres d’en Gil, s/n) tindrà lloc la presentació de les videocreacions basades en el poemari Terres d’aigua, a càrrec del Sr. Manel Masià de l’empresa Novuolo i una lectura de poemes, que formen part de l'exposició "El canal porta vida", organitzada pel Museu del Montsià i la Comunitat General de Regants del Canal de la Dreta de l'Ebre sobre els 150 anys d'història del canal de la Dreta de l'Ebre.
L’exposició, que es va inaugurar al Museu del Montsià al juny, ara es pot visitar, del 5 d’octubre al 5 de novembre de 2007 a la Biblioteca Municipal de Roquetes.
Els audiovisuals que apareixen a l’exposició conjuguen la imatge i la poesia, i es basen en el poemari Terres d’aigua editat per Cossetània, amb poemes d'escriptors de les Terres de l’Ebre com ara Gerard Vergés, Jesús Massip, Cinta Massip, Josep Ramon Roig o Andreu Subirats."

Article extret de www.beaba.info publicat el 6 d'octubre de 2007.