18/3/08

Olles, cassoles i tupins és entre els millors llibres de cuina del món

El llibre Olles, cassoles i tupins. Els fogons a la Selva del Camp (Cossetània Edicions i Coselva), a cura de Camil Ferrater, és entre els tres millors a la categoria de llibres corporatius als Gourmand World Cookbook Awards, que distingeixen els millors llibres de cuina del món. Els guanyadors de cada categoria es presentaran el proper 13 d’abril al Teatre Olympia de Londres, el dia anterior a l’obertura de la Fira del Llibre de Londres.
A l’esdeveniment hi participaran 15 xefs de 12 països que faran demostracions de cuina a l’stand “Gourmand-LBF The Cookbook Corner”, que instal·len els World Cookbook Awards en aquesta Fira londinenca. Tots els assistents rebran el llibre en el qual hi apareixen els premiats del 2008, el “Gourmand Yearbook 2008”.
Els premis Gourmand World Cookbook Awards, que han guardonat llibres de 13 països diferents en la categoria de llibres corporatius, es van presentar a Àsia en les dues darreres edicions (a Kuala Lumpur el 2006 i a Pequín el 2007).