13/3/07

Tres llibres de Cossetània, finalistes dels premis Gourmand

Tres llibres de Cossetània Edicions, L'Àvia Remei talla el bacallà, de Remei Ribas; Taules i fogons, de Pere Tapias, i Catalunya al paladar, de Carme Gasull han quedat finalistes dels Gourmand Cookbook Awards.

En la categoria de millors llibres de cuina de receptes senzilles, el jurat del Gourmand Cookbook Awards ha considerat que el millor llibre publicat l'any 2006 ha estat L'Àvia Remei talla el bacallà, de Remei Ribas.
En la categoria de llibres de literatura culinària, el millor llibre publicat en llengua catalana l'any 2006 ha estat Taules i fogons, de Pere Tapias.
Finalment, en la categoria dels millors llibres de cuina de viatges, el jurat ha considerat que el llibre Catalunya al paladar, de Carme Gasull ha estat el millor que s'ha publicat en català durant l'any 2006.
Ara, els guanyadors de cada categoria i de cada llengua són els finalistes que aspiren a ser escollits els millors llibres del món. Els guanyadors de cada categoria dels Gourmand Cookbook Awards es donaran a conèixer el proper dia 7 d'abril en una gala que se celebrarà a Pequín.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

M´en alegro enormement per tots i que guanyi el millor! Deu ser molt dificil triar-ne.

Anònim ha dit...

EL llibre de la Carme Gasull és esplèndit per transitar gastronomicament per Catalunya. Enhorabona !!!!