15/3/07

Cossetània presenta el llibre de la sèrie de TV3, "Històries de Catalunya"


Cossetània Edicions va presentar el dijous dia 15 de març, a la Casa del Llibre de Barcelona Històries de Catalunya. Aquest llibre està basat en la sèrie de gran èxit de TV3 que es va emetre amb aquest mateix nom. Enric Calpena i Esther Rodríguez han adaptat el contingut de la sèrie per adequar-los al format de llibre. La publicació s'ha completat amb acurades il·lustracions de Jordi Ballonga i Massimo Coba, que han donat com a resultat un llibre divulgatiu que permet conèixer i entendre la història de Catalunya a partir de les vivències de les persones. La presentació va comptar amb les intervencions d'Antoni Tortajada i Joan Gallifa, directors del programa; Miquel Garcia, cap del departament de Nous Formats de TV3 i dels dos autors del text, Enric Calpena i Esther Rodríguez.

Frases que es van dir en la presentació

Miquel Garcia:
"En el programa, i també en el llibre, vam assumir el compromís d'explicar la història quotidiana d'aquest país."

Joan Gallifa:
"El llibre, que reflecteix l'esperit de la sèrie, permet que el resultat d'aquesta perduri en el temps".

Enric Calpena:
"Les històries de la sèrie es reconeixen clarament en el llibre, el qual té una vocació didàctica molt directa i està pensat perquè els lectors en puguin gaudir i entretenir-se."

Esther Rodríguez:
"Amb la sèrie Històries de Catalunya es va demostrar que es pot fer història de manera divulgativa i a la vegada seriosa."

Antoni Tortajada:
"El llibre compleix exactament el que volíem en la sèrie. És un llibre per a tota la família i entretingut."

1 comentari:

Anònim ha dit...

M´agrada molt qu´ho publiquin, però jo em vull referir al llibre RADIO PIRENAICA, emissora que escoltaven els meus pares i que per això em resulta entranyable. Sense dubte que ho llegiré amb molt de gust. Mercès.