9/3/07

Cossetània Edicions presenta "Històries de Catalunya" el 15 de març

El llibre Històries de Catalunya, basat en la sèrie de TV3, estarà a la venda a les llibreries de Catalunya a partir del dia 12 de març. En aquest llibre es pot conèixer la història del nostre país a través dels fets concrets de cada moment. El llibre té un caràcter marcadament divulgatiu. Està editat a tot color i compta amb extraordinàries il·lustracions.

La presentació d'Històries de Catalunya, el llibre de la sèrie de TV3, editat per Cossetània Edicions, es durà a terme el dijous dia 15 de març, a 2/4 de 8 del vespre a la Casa del llibre de Barcelona (Passeig de Gràcia, 62). La presentació comptarà amb la presència de Miquel Garcia, Antoni Tortajada, Joan Gallifa, Enric Calpena i Esther Rodríguez.

Resum
La història, sovint, només s’ha escrit per recordar els grans dirigents dels països. Catalunya també ho ha patit i, per aquesta raó, les petites històries de les persones —com vivien, com menjaven, com estimaven— eren desconegudes per molta gent.
Televisió de Catalunya va produir la sèrie documental Històries de Catalunya, que tingué un enorme èxit d’audiència. El públic, a través de la sèrie, va conèixer la vida quotidiana dels homes i les dones del passat. Un dels guionistes de la sèrie, Enric Calpena, en col·laboració amb Esther Rodríguez, ha recreat aquella sèrie televisiva de tant èxit en el llibre que teniu a les mans. A més, Jordi Ballonga i Massimo Cova han il·lustrat curosament, amb un gran respecte per la veritat dels fets, les històries que van des de la cultura ibera fins a la mort del general Franco.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Me parece muy bien este libro, aunque no conozco la serie. Es lo que don Miguel de Unamuno consideraba la verdadera historia ("intrahistoria.")

Anònim ha dit...
Un administrador del blog ha eliminat aquest comentari.