21/3/07

Jordi Longàs, autor del llibre "Catalunya. 50 excursions inoblidables": "hi ha excursions que valen la pena en totes les comarques"

El passat 20 de març, Cossetània Edicions va presentar a la Llibreria Altaïr de Barcelona, el nou llibre de Jordi Longás Catalunya. 50 excurions inoblidables. Amb unes magnífiques fotografies i diferents maneres de viure les rutes. La presentació va anar a càrrec de Jaume Ciurana.

Frases que es van dir durant la presentació


Jaume Ciurana:
“Vull felicitar l’autor per la concepció del llibre, que combina en justa mesura la divulgació del patrimoni natural i cultural, les indicacions pràctiques per gaudir-ne i una gran qualitat de les imatges fotogràfiques.”
“A vegades tenim una tendència a pensar que allò que és proper és prescindible, que ja tindrem ocasió de trobar-ho o que no ens pot aportar res; menyspreem la carena que veiem cada dia. Aquest llibre ens ensenya a valorar tot això que tenim a prop.”
“Avui, el meu fill de 10 anys, quan ha vist que m’emporava el llibre de casa [per portar-lo a la presentació], m’ha preguntat: «ja te l’has caminat tot?»”

Jordi Longás:
“Per mi ha estat un repte magnífic trobar llocs interressants arreu del país, i ha estat una bona oportunitat de, a més de tornar als molt coneguts Pirineus, Montserrat o Montseny, veure que hi ha excursions que valen la pena en totes les comarques.”