1/6/10

Es presenta "Llinatge", la novel·la dels Dip llegendaris amb passions, traïcions i profecies segellades amb sang

La novel·la Llinatge, de Miquel Esteve, es presentarà dimecres 2 de juny, a 2/4 de 9 del vespre, a la sala d'actes de l'Ajuntament de Móra la Nova.
La presentació anirà a càrrec de l'escriptor Josep Igual.

Llinatge és una aventura de passions i traïcions que encercla el llinatge Dip i esdevé una conjectura mítica de la mateixa natura humana. Els protagonistes d’aquesta novel·la són els dips, éssers sobrenaturals que formen part del llegendari català i que Joan Perucho va mitificar en Les històries naturals. En aquesta història, que transcorre a cavall de les ciutats de Barcelona i Roma, i s’atura en els paratges de Tivissa i Pratdip, Jaume Robinson, un periodista inexpert, viatja al cor de l’enigma acompanyat per una dona coneixedora dels secrets del tarot de Marsella. Una novel·la trepidant i carregada d’intriga i sensibilitat, en la qual fins la Mort s’alça del seu jaç invisible per prendre-hi part.


Miquel Esteve
Miquel Esteve Valldepérez (Móra la Nova, 1969) ha publicat les novel·les Heydrich i les agents del saló Kitty (Cossetània Edicions, 2008 · XXV Premi de Narrativa Ribera d’Ebre) i El Baphomet i la taula esmaragda (Cossetània Edicions, 2009 · XX Premi de Narrativa Vila d’Ascó). Llicenciat en Ciències Econòmiques i Empresarials, compagina l’escriptura amb la gerència d’una empresa familiar agrícola i oleícola. Esperonat per la seva passió pel món humanístic, actualment cursa la llicenciatura d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya.

1 comentari:

yo ha dit...

Enhorabona! Sembla interessant! Espero que us hagi anat molt bé. Aquesta serà la pròxima lectura :) Ara estic llegint una nova trilogia nòrdica que m'agradaria recomanar, "L’ombra del crim”, són tres thrillers situats en l’Estocolm més noir i protagonitzats per l’inspector de policia Martin Beck. Són tres llibres fascinants i els estic llegint en català. He vist que també es troben en digital i té bona pinta. Us deixo el link per si voleu donar una ullada.

http://ow.ly/1TuSn

Salut i sort!