18/1/10

Es presenten tres llibres transpirinencs: "La cuina del Pirineu català", "En BTT pel Pirineu català" i "A peu pel Pirineu català"

Demà 19 de gener es presentaran els tres llibres sobre cuina i itineraris transpirinencs La cuina del Pirineu català, de Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut; En BTT pel Pirineu català, d’Oriol Guasch, i A peu pel Pirineu català, de Manel Figuera.
La presentació conjunta dels tres llibres tindrà lloc dimarts 19 de gener, a 2/4 de 8 del vespre, a la llibreria Altaïr (Gran Via de les Corts Catalanes, 616. Barcelona). La presentació anirà a càrrec de Jordi Fernández i Quadrench, director de la Casa de la Generalitat a Perpinyà, de Margarida Aritzeta, directora General d’Acció Departamental de la Generalitat, i dels autors dels llibres.
Cossetània Edicions i el Departament de Vicepresidència de la Generalitat han coeditat tres llibres que tenen el Pirineu català com a denominador comú. A La cuina del Pirineu català, En BTT pel Pirineu català i A peu pel Pirineu català s’hi troben la gastronomia típica i itineraris que permeten conèixer el paisatge pirinenc.
La cuina del Pirineu català, de Jaume Fàbrega i Eliana Thibaut, inclou receptes destacables des del punt de vista gastronòmic, que mostren la qualitat, la fidelitat a la tradició i la innovació pròpies de la cuina del Pirineu.
En BTT pel Pirineu català, i A peu pel Pirineu català, de Manel Figuera, inclouen cadascun 20 itineraris. En BTT pel Pirineu fa èmfasi en la zona oriental i especialment en la més muntanyosa i atractiva des del punt de vista de la bicicleta de muntanya. A peu pel Pirineu inclou des de simples passejades fins a excursions d’envergadura, en els que cada itinerari s’assoleix, com a mínim, el cim d’una muntanya.