12/1/10

El llibre "La gran mentida" planteja motius i solucions per al que anomena "la desfeta política, social i econòmica"

El llibre La gran mentida. Motius i sortides a la desfeta, política, social i econòmica, de Lluís Badia, es presentarà dimecres 13 de febrer, a les 7 del vespre, a la Cambra de Comerç de Tarragona.
La presentació anirà a càrrec d’Artur Mas, president del Grup de Convergència i Unió al Parlament de Catalunya.

«La desresponsabilització política, que ha cregut que el mercat ho arreglava tot, i que no calia intervenir en l’economia, i el tacticisme empresarial, preocupat pel guany ràpid i l’externalització de tot risc, ens ha portat on som.» Jaume Pros Perelló, secretari general CCOO – U. I. Tarragona «La crisi suposa un fet polític, social i econòmic, que només se superarà amb la resolució conjunta d’aquestes variables, fruit d’un consens inajornable.» Carles Abelló, director general Grup Diaris Més.

Lluís Badia:
Llicenciat en dret, diplomat AD per l’IESE i en peritatge Marítim Internacional, va néixer a Tarragona. Forma part de l’Associació de Juristes de Tarragona i és membre fundador de la Societat d’Estudis Econòmics de Tarragona. Professor col·laborador de la UPC i de la URV. Durant els anys 1978-1991 i 1995-1996 fou tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i portaveu del govern municipal. També fou president del Port de Tarragona entre els anys 1996 i 2004. Ha estat senador per Tarragona a les Corts Generals des del 2002 fins al 2008, com a portaveu de Justícia i Interior pel grup parlamentari català de Convergència i Unió. Actualment, col·labora assíduament als mitjans de comunicació tant de Barcelona com de Tarragona tractant temes de caire econòmic.