27/1/10

El portal TV3.cat obre un concurs per sortejar el llibre "El paisatge favorit de Catalunya"

El portal TV3.cat obre un concurs que permetrà als participants obtenir el llibre El paisatge favorit de Catalunya. Els que encertin la pregunta que es formula al web entraran en el sorteig de cinc exemplars de l'obra:

"Catalunya
és un país de paisatges espectaculars i diferents.

Un mosaic de geografies contrastades que configuren un territori únic. De les dunes del delta de l'Ebre als cims del Pirineu, el caliu humà que impregna el barri antic de Tarragona o les formes humanes i animals de Montserrat. Hi ha pocs països al món que gaudeixin d'aquesta diversitat.

En aquest llibre hi trobareu un tast de tot això. Els fotògrafs Jordi Longás i Chopo han fet una selecció de fotografies dels millors racons dels 24 paisatges protagonistes de la sèrie de TV3, "El paisatge favorit de Catalunya". Els lectors que hi vulguin entrar trobaran també textos dels personatges que van protagonitzar la sèrie, textos que expliquen el lligam de la persona amb el paisatge, perquè el paisatge també és la gent. Finalment, hi ha una selecció de les fotografies enviades pels teleespectadors del programa.

L'edició del llibre "El paisatge favorit de catalunya" ha anat a càrrec de Cossetània Edicions.

Encerta la resposta a la pregunta que et formulem i entraràs en el sortieg de 5 exemplars del llibre."

Extret del web TV3.cat